0%

No comments 89 views

Azt hittem már sosem készülök el a honlapommal... sok kihagyás és néhány teljes újratervezés után végre “elkészültem”. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden így is marad a jövőben, hiszen még van mit bővítenem rajta.

Az egészről annyit illik tudni, hogy 2006-tól 2011-ig bezárólag volt már honlapom, ami annak idején csúcsmodernnek számított, de aztán több okból is felfüggszetettem a működtetését és elkezdtem dolgozni a következő generációján (v6 verzió), ami aztán félbe maradt és sosem jelenet meg, hiszen teljesen új domain nevet és arculatot akartam magamnak. Így az előző 5 verzió és a 6. meg nem jelent honlap és az addigi arculatom sorsa megpecsételődött.

Ezt követően jópár éven keresztül terveztem mindenfélét, de sosem voltam maradéktalanul elégedett vele. Ez persze annak is köszönhető, hogy a maximumot akartam kihozni belőle :), röviden: nem a könnyű végét fogtam meg a dolgoknak. Ha ez még nem lenne elég, szinte minden (pár kiegészítésen kívül) teljesen saját tervezés az oldalon, ami rengeteg sok munkát igényelt.

Na, de térjünk is át a lényegre, magára a blogra. A témáit tekintve elsősorban design, webfejlesztés és fotózás, mint ahogy régen. Másodsorban még fogalmam nincs... A blog nyelvét tekintve valószínűleg csak magyar lesz elérhető. A bejegyzésektől ne várjon senki írókat megszégyenítő színvonalat, nem is ez a célom. A tartalom frissítése egyelőre nem tudom miként alakul majd, de megpróbálom tartani magam a tervezettekhez.

Röviden ennyi! Jó szórakozást! :)

  • 2024

Article

Reborn: hosszú idő után újra online :)